Често задавани въпроси

Въпроси и отговори

Винаги можете да ни се обадите в работно време на телефон: 0876 728 218 и 0876 929 827 или да отправите запитване на нашият имейл: info@all-inclusive-services.bg

Огледът е напълно безплатен и няма никакъв ангажимент към него.

Не. Единствено е необходимо да ни осигурите достъп, за да започнем услугата.

Да, разбира се. Необходими са само данните на фирмата или на физическо лице и имейл адрес, на който да Ви изпратим проформа, тъй като заплащането на фактурите става по банков път.

Да, даваме гаранция при щети от наша страна или при липса. Гаранцията, която сме сключили със застрахователната агенция покрива щети и липси до 2 000 лв., като за целта е необходимо да се направи инспекция от застрахователната агенция за оценка на щетите / липсите.

Екипите ни предоставят специализирани препарати за определените нужди на услугата ви, като те са винаги включени в цената.

Служителите ни са млади и обучени хора, висшисти, като голяма част от тях са студенти.

Ако ни уведомите поне ден преди извършването на услугата екипът ще бъде подготвен с точната екипировка за да Ви асистира.

Препоръчваме изпраните мебели да се оставят да изсъхват около 4-6 часа на проветрениe.

Времето, необходимо за изсъхване на мека мебел е между 4 и 6 часа при проветриво помещение. С други думи, ако изпирането се осъществи сутринта или до обяд, то до вечерта ще бъде годен за спане.

Много зависи дали е третирано с някакви препарати преди това, тъй като вероятността те да са разтворили петното и да се е всмукало в дълбочина е голяма.

От значение също така е от колко време стоят петната. Препаратите, които използваме ние, са силни и ги разтварят, като машината, с която ги изпираме, всмукват препарата и остатъците от петната. В повечето случай, за да се махне напълно едно петно, е необходимо и повторно изпиране.

Да, препаратите, които използваме са клинично тествани и не оказват странични ефекти, дори при малки деца и животни.

Ако не сте сигурни в степента на замърсяване, винаги можем да организираме безплатен оглед на място. Така можем да Ви дадем точна цена и повече детайли за процеса на работа.

Не, цената за транспорт включва 1 час престой за товарене и разтоварване (независимо кой извършва тази дейност) и превоз от точка „А“ до точка „Б“.

В нея не е включен трудът на нашите колеги.

Да, ако третият адрес е по път за адрес „Б“ и няма дълъг престой, то тогава няма да има проблем и няма да се начисляват допълнителни разходи. Ако обаче третият адрес е на съвсем различно място, то тогава или ще се начисли още един курс, или ще има допълнително заплащане, но не и пълен курс, в зависимост от разстоянието и отклонението.

Цената за труда на колегите ни не включва транспорт.

За строителен отпадък се счита бетон, тухли, плочки, керамика, порцелан, мазилка, дървени плоскости, пръст, камъни, храсти и дървета.

Всичко останало като например мебели, уреди, хартия, стъкло, гипсокартон и т.н. се смята за битов отпадък.

Причината за разликата в цената е, че това са две различни сметища и обработката на отпадъците се извършва по различен метод и с различни машини. Техниката за обработка на битов отпадък е по-комплексна и модернизирана, за да се намали степента на замърсяване при обработката на отпадъка, което довежда и до по-висока такса, за сметка на по-чиста околна среда.

Цената за труда на колегите се определя спрямо часовете за извършване на услугата. Това, че трябва да се изкачват стълби оказва влияние върху времето за изпълнение и съответно върху цената, и въпреки това не се начислява сума конкретно за етажите, освен ако не става въпрос за тежък предмет над 100 кг.

Цената за труда на колегите се определя спрямо часовете за извършване на услугата. Няма конкретна такса за демонтаж и монтаж. Допълнителното заплащане ще бъде само за времето, което им е необходимо да разглобят и сглобят дадената мебел.

Може, разбира се. В такъв случай обаче няма да можем да Ви дадем крайна цена за извършване на услугата. Целта на огледа е да се конкретизира обемът работа, както и обемът товар и спрямо тази информация можем да Ви кажем колко точно часа ще отнеме, колко души ще бъдат нужни и колко курса ще трябва да се направят. Затова след направен от нас оглед можем да Ви дадем и крайна точна цена за услугата.

Да, извършваме както монтаж, така и демонтаж. Единствено не извършваме монтаж на кухненско обзавеждане, тъй като то се изработва индивидуално за всяка кухня и Ви е необходим дърводелец.

Да, извършваме опаковане. Разполагаме с всички необходими материали за опаковане на мебели и техника, за предпазване от напрашаване, изцапване, надиране, одраскване, счупване и запазване на цялостния вид.

– Да, можем да Ви предоставим всичко необходимо за опаковане и да Ви го доставим до адреса. Инвентара ни се състои от стреч фолио, bubble wrap, хартиено тиксо, прозрачно тиксо, кашони с различни размери, хартия за пълнеж и обезопасяване на чупливи вещи и други видове опаковъчни материали.

– Вижте страницата ни с цени за ориентир и ни се обадете за оглед, за да можем да Ви предложим крайна и точна цена за услугата, от която имате нужда.

– Имаме различни размери камиони, а най-практични за градски условия са тези с размер 20 куб.м., тъй като се придвижват с лекота през малки улици и могат да поберат 3 стаен апартамент с един курс.

– Да, извършваме градски, междуградски и международни транспорти.

– Да, извършваме градски, междуградски и международни транспорти.

Ако имате въпроси?

    0876 728 218